Suna acum: 0757.55.57.57

Service

Limbajul Formelor pentru fiecare generatie


Necesitatea sigurantei clientilor, ca orice problema de ordin tehnic pe care o intampina in folosirea tamplariilor de PVC sau Aluminiu, sa poata fii rezolvata rapid, corect si cu costuri cat mai reduse, ne-au convins sa deschidem in cadrul firmei noastre, departamentul de Service & Intretinere Tamplarii PVC si Aluminiu.

Functionalitatea departamentului este structurata in asa fel incat sa putem acoperi toate cererile clientilor nostrii:
Interventii punctuale, in regim de urgenta, atat intr-un interval orar normal (09:00 - 17:00) cat si intr-un interval orar prelungit.

Service & Intretinere pe baza de Contracte Mentenanta Preventiva: dedicat in special obiectivelor de uz comercial sau industrial.
O mare parte din activitatile efectuate de inginerii de service vor fi:

- reglaj sisteme de inchidere
- deschidere usi si ferestre
- recalare sticle
- schimbat garnituri
- gresare
- schimbat sticla
- schimbat sisteme de inchidere usi si ferestre, inclusiv balamale si manere; schimbat deschidere simpla in oscilobatanta.
- reconditionari, modificari usi si feretstre; montaj de sisteme automate pe usi si ferestre, montaj sisteme de - actionare de la distanta
- repunere tamplarii in parametrii normali.
- executare de ochiuri mobile in fatade si pereti cortina

Aria de desfasurare a activitatii noastre de Service & Intretinere Tamplarii PVC si Aluminiu este orasul Bucuresti si zonele limitrofe, pe o distanta de 50 km peste soaseaua de centura a orasului Bucuresti.

Pentru comenzi de service, detalii despre: preturi, timp de interventie, Contract de Mentenanta Preventiva & Intretinere, va rugam sa ne contactati la:


Suport Telefonic, Tel 021 335 01 77
Mobil 0726.220.384

Suport Electronic, Fax: 021 335 01 77
mail: tehnic@termopanesalamander.ro

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al articolului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Patrascu 15.07.2022
Excelent
Amenajare casa - Cheia
Super calitate..multumesc mult pentru executia lucrarilor!
Amenajare casa - Cheia
Amenajare casa - Cheia
Ana Maria 15.09.2022
Excelent
Amenajare Casa Jilava
Profesionalism si responsabilitate de la masuratori si pana la montaj rezultand o lucrare de foarte buna calitate. Pret bun. Firma serioasa. Consultanti specializati . In urma recomandarilor consultantului Termosys am ales profilele salamander bluEvolution 92 , geam tripan , feronerie Roto si sticla 4 anotimpuri. Termosys nu mi-a oferit doar ferestrele de care aveam nevoie , ci mi-a oferit cele mai bune solutii pentru mine in domeniul tamplariei. Recomand cu incredere !
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Miron 14.09.2022
Excelent
Inchidere balcon
Super multumit de lucrare! Personal de calitate!
Inchidere balcon
Inchidere balcon
Inchidere balcon
Inchidere balcon
Termopane Salamander
Sisteme de profile
  MAI MULTE SISTEME, O SINGURA STRATEGIE Cele 2 sisteme de produse, bluEvolution 92 si STREAMLINE 76, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele  dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander. Succesul insa nu se datoreaza...
Usi rezidentiale
Usi rezidentialeUsile confectionate din PVC SALAMANDER sunt cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai buna protectie fonica si termica Izolare termica si fonica excelenta, sistemul multicameral si profile auxiliare...
Accesorii
Plase de tantari Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte....