Suna acum: 0757.55.57.57

Noutati

USI CULISANTE CU RIDICARE

Usi culisante cu ridicare: redefinesc spatiul

SALAMANDER HEBE SCHIEBE TÜR

Usile oscilo-culisante aduc incaperilor un plus de lumina si de spatiu. Indiferent ca e vorba de un balcon mic sau o terasa spatioasa, cu doar o miscare a mainii puteti deschide interiorul catre exterior, fara nimic care sa va incurce. Ca toate sistemele Salamander pentru tamplarie termopan, usile oscilo-culisante sunt recunoscute pentru stabilitatea si fiabilitate. Echilibrul intre design si tehnica va asigura ca usile vor arata bine si se vor misca fin si usor pe termen lung.


SISTEMUL DE USI GLISANTE JETLINE

Noua linie de profile JETLINE a fost dezvoltata si produsa ca raspuns la cerintele pietei. Sistem pentru usi culisante are rama de 132 mm cu 5 camere, cercevea de 60 mm, garnitura centrala: maxima stabilitate, inovatie montaj rapid, izolare termica si fonica superioara.

 
TERMOLINE - SISTEME DE PROFILE PENTRU " CASE PASIVE "

Sistem de ferestre certificat pentru "CASE PASIVE" Uf=0,81 W/m2K. Acest sistem supraizolat termic asigura un coeficient de transfer atat de scazut, incat dublat de o izolare la fel de avansata a peretilor, acoperisului si pardoselii duce la realizarea unei asa numite constructii pasive " "din punct de vedere termic.

 

 
SISTEME DE AERISIRE CU FILTRU DE POLEN

Multi dintre noi suferim in timpul primaverii din cauza alergiilor datorate polenului. Sistemul de control al circulatiei aerului lansat de firma SALAMANDER nu numai ca permite aerisirea optima a incaperilor dar este prevazut cu un FILTRU DE POLEN care va proteja sanatatea Dumneavoastra. Filtrarea tuturor particulelor pana la 25 micrometri nu mai lasa nici o sansa alergiilor la polen pentru familia Dumneavoastra.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al articolului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Patrascu 15.07.2022
Excelent
Amenajare casa - Cheia
Super calitate..multumesc mult pentru executia lucrarilor!
Amenajare casa - Cheia
Amenajare casa - Cheia
Sitie 12.09.2022
Excelent
Geam fix- Com Rosu
Foarte multumita de serviciile oferite si de calitatea produselor! Recomand cu incredere! Va pastrez numarul si chiar va voi recomanda prietenilor cu astfel de nevoi. Excelenta colaborare! Din pacate din ce in ce mai rar gasim astfel de legaturi.
Geam fix- Com Rosu
Ana Maria 15.09.2022
Excelent
Amenajare Casa Jilava
Profesionalism si responsabilitate de la masuratori si pana la montaj rezultand o lucrare de foarte buna calitate. Pret bun. Firma serioasa. Consultanti specializati . In urma recomandarilor consultantului Termosys am ales profilele salamander bluEvolution 92 , geam tripan , feronerie Roto si sticla 4 anotimpuri. Termosys nu mi-a oferit doar ferestrele de care aveam nevoie , ci mi-a oferit cele mai bune solutii pentru mine in domeniul tamplariei. Recomand cu incredere !
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Amenajare Casa Jilava
Termopane Salamander
Sisteme de profile
  MAI MULTE SISTEME, O SINGURA STRATEGIE Cele 2 sisteme de produse, bluEvolution 92 si STREAMLINE 76, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele  dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander. Succesul insa nu se datoreaza...
Usi rezidentiale
Usi rezidentialeUsile confectionate din PVC SALAMANDER sunt cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai buna protectie fonica si termica Izolare termica si fonica excelenta, sistemul multicameral si profile auxiliare...
Accesorii
Plase de tantari Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte....