Suna acum: 021.335.01.77
0757.55.57.57

Accesorii

Plase de tantari

Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte. Plasele pentru insecte se pot realiza:

· fie in forma clasica
· fie sub forma de rulouri
· pe sistem orizontal sau vertical
· realizate din aluminiu cu plasa din fibra de PVC

 

Glafuri

Exista doua tipuri de glafuri, ambele prezentand o serie de atribute menite sa asigure calitatea si durabilitatea tamplariei termoizolante.
Printre acestea se numara:

· calitate si functionalitate
· rezistenta la intemperii
· stabilitate termica
· durabilitate si rezistenta

Pentru evitarea eventualelor neplaceri precum, aparitia condensului, imperfecta etanseizare termica, infiltrarea apei la interior, etc este necesara montarea ambelor tipuri de glafuri, atat interioare cat si exterioare.

Glafuri de exterior

Sunt fabricate din aluminiu si au, in principal, rolul de a proteja zidului impotriva intemperiilor. Pe langa aceasta glafurile externe contribuie in buna masura la modificarea aspectului fatadei.

 

Glafuri de interior

Prezinta o suprafata externa laminata care confera rezistenta la umezeala, temperaturi ridicate, precum si la actiunea altor agenti externi (zgarieturi) se gasesc intr-o varietate de nuante, cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Termopane Salamander
Sisteme de profile
  MAI MULTE SISTEME, O SINGURA STRATEGIE Cele 4 sisteme de produse, 2D, 3D, iD si STREAMLINE 76, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele  dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander. Succesul insa nu se datoreaza doar...
Usi rezidentiale
Usi rezidentialeUsile confectionate din PVC SALAMANDER sunt cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai buna protectie fonica si termica Izolare termica si fonica excelenta, sistemul multicameral si profile auxiliare...
Accesorii
Plase de tantari Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte....