Suna acum: 0757.55.57.57

Certificarea Calitatii

DURATA DE VIATA, GARANTIE PROFILE PVC

Profilele PVC SALAMANDER sunt:

fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design
• agrementate potrivit normelor CEE pentru toata Europa
agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere. Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.

Profilele sunt produse atat in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile acoperite cu folie speciala Renolit in nuante lemnoase si culori vii (peste 70 de culori ).

CARACTERISTICI TEHNICE PROFILE

Profilele PVC SALAMANDER sunt produse la un inalt nivel calitativ, tehnica de varf se imbina cu un design deosebit. Latimea minima a profilelor este 60 mm pentru profilele din linia 2D si 76 mm profilele liniei 3D. Profilele sunt prevazute cu mimim trei camere de aer si maxim 5, doua sau trei garnituri de etansare. Caracteristicile tehnice de exceptie au fost constatate si sunt certificate de catre Institutul de la Rosenheim dupa cum urmeaza:

SISTEMUL 2D:
protectie sonora 34-45 dB
protectie termica 1,4 - 1,6 W/m² K

SISTEMUL 3D:
protectie sonora 34-47 dB
protectie termica 1,1 - 1,2 W/m² K

O FEREASTRA BINE EXECUTATA

O fereastra bine executata si montata care are in componenta profile PVC SALAMANDER, feronerie SIEGENIA si sticla care respecta normele in vigoare trebuie sa va aduca un confort termic deosebit si de asemenea micsorarea semnificativa a poluarii de natura sonora in casa Dumneavoastra. Exista insa cateva reguli pe care constructorul de ferestre trebuie sa le respecte iar Dumeavoastra sa stiti ca sunt respectate pentru ca materia prima de buna calitate sa duca la realizarea unui produs finit - fereastra - la aceeasi calitate. Procesul tehnologic al fabricarii ferestrei cat si montajul acesteia trebuie sa se supuna unor reguli pentru ca sa nu apara neplaceri de genul: condens, etansare proasta, pierdere de caldura mare, instabilitate in timp.

ARMAREA

Profilele PVC SALAMANDER se armeaza cu rigidizari de otel zincat cu grosimi de 1,5 sau 2 mm in functie de structura profilului si utilitatea sa. Corespondenta corecta intre tipul de profil si armatura se gaseste in cataloagele tehnice pe care le punem la dispozitia fiecarui constructor de ferestre. Pentru verificarea existentei armaturii la locul montajului cereti celui care monteaza sa scoata unul din suruburile cu care s-a prins otelul de profil si sa reintroduca surubul la o distanta de 1, 2 cm de locul initial. Daca surubul intra greu atunci exista armatura de otel, daca nu cereti sa va dovedeasca existenta acesteia prin gaurirea tocului sau a cercevelei si astuparea ulterioara a gaurii cu un dop de silicon. Prinderea corecta a armaturii se face pe partea tocului care vine in contact cu peretele, cu suruburi autoforante, la distanta de 250-300 mm si 150 mm fata de coltul ramei pentru profile albe, iar pentru profilele maro la distanta de 200-250 mm. Pe cercevea suruburile care prind armatura se vor afla pe pertea de asezare a geamului termopan, distantele fiind aceleasi. Si celelalte profile cum ar fi traversa sau stulpul care impart fereastra trebuie armate cu otel zincat, cu aceleasi prinderi.

EVACUAREA APEI

Evacuarea apei se face prin slituri de minim 5x20 mm executate in interiorul profilului,pe laturile orizontale sus si jos, la 50 mm fata de colt si cu o distanta intre ele nu mai mare de 1200 mm. Sliturile exterioare se executa tot la aceeasi dimensiune, la 150 mm fata de colt, distanta intre ele fiind de minim 1200 mm. Acestea vor fi mascate de capacele. Pe toc, in locul sliturilor exterioare se pot executa slituri in partea de jos a ramei daca montajul permite adica daca este prevazut cu un inaltator si ramane spatiu intre profil si pervazul exterior.

AERISIREA

Tamplaria PVC etanseaza incaperea mult mai bine decat cea de lemn. Cu toate acestea este necesara prevederea elementelor de tamplarie cu sisteme de aerisire controlata. Aceasta poate fi facuta cu gauri de aerisire pe cercevea, cu garnituri speciale, mai mici decat garniturile obisnuite, plasate in partea de sus a ferestrei sau cu sisteme speciale de aerisire care pot avea inclusiv filtru de polen. Sliturile pentru scurgerea apei si gaurile de aerisire se pot verifica vizualizand elementele de tamplarie inainte de montare.

IZOLAREA CU GARNITURI

Elementele de tamplarie PVC SALAMANDER sunt prevazute cu garnituri de etansare pentru izolare termica si fonica. Pentru sistemele 2D etansarea se face cu doua garnituri de bataie intre rama si cerceveaua ferestrei plus garnitura de etansare la exteriorul geamului si cea de pe bagheta la interiorul geamului. In cazul sistemului 3D etansarea se face cu trei garnituri de bataie, sticla fiind izolata in acelasi mod cu doua garnituri pe cele doua fete. Toate elementele fixe ale ferestrei au garnituri de etansare la interiorul si la exteriorul geamului. Verificati existenta garniturilor de mai sus, precum si daca acestea sunt lipite la imbinari, mai putin garnitura de bagheta care este lipita din extrudarea baghetei.

CONDENSUL

Condensul apare in functie de trei factori: umiditatea interioara, temperatura aerului in interior cat si in exterior. O bucatarie unde se gateste intens sau baia fiind incaperi cu o umiditate mai mare vor fi mai expuse formarii condensului. Temperatura interioara scazuta, profilele sau garniturile folosite cu parametri necorespunzatori (nu este cazul la Salamander) sunt de asemenea factori favorizanti.

FERONERIA

Feroneria este cea care asigura inchiderea si deschiderea perfecta a elementelor de tamplarie si reprezinta o parte importanta a ferestrelor Dvs. Aceasta trebuie sa actioneze usor si fara sa agate si sa aiba un punct de inchidere la fiecare 800 mm lungime a faltului. Feroneria trebuie sa contina balamale inferioara si superioara, maner de actionare si mecanism de actionare cu "bumbi" sau cu "ciuperci" antiefractie pentru inchidere. Va recomandam ca pentru usile si ferestrele Dumneavoastra sa aveti in vedere o feronerie germana, de calitate. Pentru a imbina calitatea deosebita a profilului SALAMANDER cu o feronerie fiabila si performanta noi oferim constructorilor de ferestre produsele SIEGENIA, una din cele mai renumite marci germane. Feroneriile ce actioneaza tamplaria Dvs. pot fi recunoscute dupa stanta siglelor pe elementele de inchidere si mascarile din plastic, pentru SIEGENIA - SI.

MONTAJUL FERESTREI LA BENEFICIAR

Montajul elementelor de tamplarie la beneficiar se va face in golul de zidarie. Fereastra sau usa va fi confectionata cu 10-15 mm mai mica fata de golul de zidarie pe intreg perimetrul. Cei 10-15 mm se vor etansa cu spuma poliuretanica care va asigura si protectia termica. Prinderea ramei de zidarie se va face cu ancore de montaj din tabla zincata sau cu dibluri care vor gauri grosimea tocului, mascandu-se apoi cu capacele de plastic. Distanta intre prinderi va fi de 700 mm sau maxim 150 mm de la coltul ferestrei.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al articolului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota
Patrascu 15.07.2022
Excelent
Amenajare casa - Cheia
Super calitate..multumesc mult pentru executia lucrarilor!
Amenajare casa - Cheia
Amenajare casa - Cheia
Miron 14.09.2022
Excelent
Inchidere balcon
Super multumit de lucrare! Personal de calitate!
Inchidere balcon
Inchidere balcon
Inchidere balcon
Inchidere balcon
SC CERVES SRL 05.08.2022
Excelent
Achizitie ferestre termopan
Scriu acest review dupa 4 ani de la achizitionarea acestor ferestre termopan, am asteptat atat pentru a fi convinsa ca a fost cea mai buna alegere, calitatea si buna functionare a ferestrelor este data si de un montaj impecabil.Profilul, sticla,feroneria, cat si denumirea producatorului BRAND SALAMANDER m au convins ca investitia in aceste ferestre a fost una excelenta. Tehnologie moderna, protectie contra efractiei,protectie solara, plase de insecte si obloanele , izolare f buna fonica, DA, sunt convinsa ca ,, nu am aruncat banii pe fereastra,, .Sunt rezistente , sunt certificate, raport calitate-pret, excelent. Echipa cu care am lucrat este formata din oameni rapizi si de incredere. O EXPERIENTA EXCELENTA, RECOMAND
Termopane Salamander
Sisteme de profile
  MAI MULTE SISTEME, O SINGURA STRATEGIE Cele 2 sisteme de produse, bluEvolution 92 si STREAMLINE 76, promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele  dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander. Succesul insa nu se datoreaza...
Usi rezidentiale
Usi rezidentialeUsile confectionate din PVC SALAMANDER sunt cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai buna protectie fonica si termica Izolare termica si fonica excelenta, sistemul multicameral si profile auxiliare...
Accesorii
Plase de tantari Plasele impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru completarea instalarii tamplariei pvc. Realizate in mai multe forme, plasele contra insectelor reprezinta protectia ideala impotriva diferitelor tipurilor de insecte....